Μπαλάφας σε ΣΚΑΪ: Δεν θα έκανα ότι ο Παπαδημούλης

Αποστάσεις από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για τις αγορές ακινήτων κράτησε ο  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Ερωτούμενος σχετικά απάντησε: «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε κάποιες αγορές. Έκανε κάτι παράνομο;» Ερωτούμενος όμως αν ο ίδιος θα έκανε το ίδιο κράτησε αποστάσεις απαντώντας κατηγορηματικά και μονολεκτικά «Όχι». 

O Γιάννης Μπαλάφας, σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει  την εικόνα που επικρατεί στην Αθήνα λόγω της απόφασης για την υλοποίηση του “μεγάλου περίπατου”, είπε:

«Η εικόνα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες μέρες είναι το χάος. Ενώ το συνολικό εγχείρημα κινείται σε σωστή κατεύθυνση, η έλλειψη σωστής προετοιμασίας ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες και συκοφαντεί το μήνυμα. Η υλοποίηση του “μεγάλου περίπατου”  θα έπρεπε να συνοδεύεται, τουλάχιστον, από τρία βασικά μέτρα: α) δημιουργία ελεύθερων ζωνών στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό κ.λπ., β) εναλλακτικές διαδρομές και, γ) πύκνωση των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Παράλληλα απαιτείται ολόπλευρη ενημέρωση των πολιτών.»
 

Πηγή: skai.gr