Μπακογιάννη: Η επιστροφή στη δραχμή θα κοστίσει τρεις γενιές καταστροφής

Η συνεργασία με τη ΝΔ έγινε στο πλαίσιο αρχών τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Πρώτος στόχος είναι να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ και να εφαρμοστούν άμεσα οι διαρθρωτικές αλλαγές. Είπε ακόμα ότι το άνοιγμα από τη πλευρά της ΝΔ δείχνει πως έχει άρχισε να συνειδητοποιεί πως πρέπει να γίνει μια πιο μεγάλη και ποιο ανοιχτή παράταξη.

Για την ίδια είπε ότι αν έμενε στο σπίτι της θα ένοιωθε ρίψασπις. «Αυτό που έγινε χθες» είπε «υπερέβη συγκεκριμένες πολιτικές λογικές και έγινε για να μην υποτιμηθεί το νόμισμά μας κατά 50% και τα μικρά και μεγάλα ακίνητα των Ελλήνων».

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν λεει αλήθεια και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και όσα ισχυρίζεται οδηγούν στην επιστροφή στη δραχμή που θα κοστίσει στον έλληνα πολίτη δύο με τρεις γενιές καταστροφής.
Με την επιλογή και τις προτάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη δεν θα έρθει καμία επένδυση στην Ελλάδα και αυτοί που έχουν επενδύσει θα ψάχνουν τις δυνατότητες για να φύγουν από τη χώρα .

Τέλος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είπε ότι πιστεύει ότι κάνει το σωστό και πως υπάρχουν στιγμές που ξεχνάς τα προσωπικά σου και βάζεις τη χώρα πιο πάνω απ’ όλα.
Πηγή: skai.gr