ΚΑΙΡΟΣ

Μνημείο κακοδιαχείρισης

"Η δημοσιονομική εκτροπή συνεχίζεται καθώς τα τελευταία 5χρόνια έχουμε μνημείο κακοδιαχείρισης", δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στη συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στα 28 δισεκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν στις τράπεζες, σημείωσε ότι δεν έπιασαν τόπο, καθώς -όπως είπε- κυβέρνηση και τράπεζες δεν ανταποκρίθηκαν καν στις τυπικές υποχρεώσεις τους.

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα μετασχηματίσει τον προϋπολογισμό, σε προϋπολογισμό προγραμμάτων με τη μορφή τρίχρονων συμβολαίων και με σύνδεση δημόσιας χρηματοδότησης με ξεκάθαρους μετρήσιμους στόχους.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκλογών, είπε ότι θεωρεί πιθανές τις διπλές εκλογές τον Ιούνιο.

Επίσης, χαρακτήρισε ως τελευταία άμυνα της ΝΔ τη νοοτροπία ότι όλοι ειναι ίδιοι.

Τόνισε ότι το ζήτημα είναι ποιος έχει την πολιτική βούληση να βάλει τελος στη φαυλότητα και κατηγόρησε τη ΝΕ ότι δεν έχει τη βούληση.

"Όσοι εκλογολογούν δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει στη χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο", απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και έκανε λόγο για βουλιμία για εξουσία, την οποία αν δεν έχει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, έχουν όσοι βρίσκονται γύρω του.Πηγή: skai.gr