Κλείσιμο

Μητσοτάκης στο TikTok: 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε

Όπως υπενθύμισε ο κος Μητσοτάκης η χώρα έχει πλέον, μέχρι τις 25 του Ιούνη, υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, τον κο Ιωάννη Σαρμά.

Το μήνυμα πως στις 25 Ιουνίου, δεν πάμε παραλία αλλά στις κάλπες για να ψηφίσουμε στις εθνικές εκλογές, έστειλε μέσω νέου βίντεο που ανήρτησε στο Tiktok o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υπενθύμισε ο κος Μητσοτάκης η χώρα έχει πλέον, μέχρι τις 25 του Ιούνη, υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, τον κο Ιωάννη Σαρμά.

Τόνισε πως η Ελλάδα σε 4 εβδομάδες έχει ξανά εκλογές υπογραμμίζοντας πως τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαίου ως εκ τούτου «δεν μετράν καθόλου» και «όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή», γεγονός που όπως γίνεται αντιληπτό κρίνει επιβεβλημένη την εκ νέου άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Πίνατ αποχωρεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου και θα εγκατασταθεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Στο βίντεο αποτυπώνονται πλάνα του κου Μητσοτάκη ενόσω περιμένει τον κο Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας προετοιμάσει έναν φάκελο με εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσει με την λήψη των καθηκόντων του ενώ σε άλλα πλάνα εμφανίζεται ο Πίνατ άλλοτε να κρατάει ένα μπαλάκι θέλοντας παιχνίδια κι άλλοτε να ζητάει μεζεδάκι.

@kyriakosmitsotakis_ Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis
Πηγή: skai.gr