Μητσοτάκης σε Μενέντεζ: Ανυπομονώ να επιδιώξουμε από κοινού ειρήνη και σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο

Τα συγχαρητήριά του για το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας έστειλε με ανάρτηση του στο Twitter ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ρόμπερτ Μενέντεζ. 

Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει μαζί του για θέματα περί ειρήνης και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.

«Είχα μια ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνομιλία με τον Ρόμπερτ Μενέντεζ. Τον συγχαίρω για το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και ανυπομονώ να επιδιώξουμε κοινούς στόχους για ειρήνη και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή.», έγραψε.

Συγχαρητήρια και από το ελληνικό ΥΠΕΞ

Θερμά συγχαρητήρια στον Ρόμπερτ Μενέντεζ, «ενός διακεκριμένου γερουσιαστή και ενός μακροχρόνιου φίλου της Ελλάδας», για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών τονίζει πως προσβλέπει σε στενή συνεργασία για την προώθηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.

 

Πηγή: skai.gr