Κλείσιμο

Μητσοτάκης: Μην αφήσετε κανέναν να βάλει φρένο στα όνειρά σας

Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, συναντήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην συνάντηση έγινε αποτίμηση του πρόσφατου 12ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, αναλύθηκαν οι πρώτες δράσεις της νεολαίας μετά την ανάδειξη των οργάνων της και συμφωνήθηκε η συνεργασία σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε χώρο και ευκαιρίες στη νέα γενιά. Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να βάλει φρένο στις φιλοδοξίες και στα όνειρά σας», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Μαρινάκης, τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ΟΝΝΕΔ και πως στόχος της οργάνωσης είναι να βοηθήσει την κυβέρνηση να γίνει ακόμη πιο τολμηρή.

«Είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει με κάθε τρόπο. Ήδη η θέση μας για το Άσυλο έγινε νόμος του Κράτους. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο τολμηρή και συμφωνήσαμε να εργαστούμε μαζί ώστε οι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ να ακούγονται και να υλοποιούνται», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Πηγή: skai.gr