Μητσοτάκης: Η προεκλογική περίοδος άρχισε τον Ιούλιο του 2019

"Η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός 

«Η προεκλογική περίοδος άρχισε στις 8 Ιουλίου του 2019» επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά: «κάποιοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να πουν ότι η σημερινή μου ομιλία ήταν η αρχή της προεκλογικής περιόδου. Τους απαντώ ότι για εμένα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές του 2023 ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου του 2019. Γιατί η καλύτερη προετοιμασία εκλογών είναι το πλούσιο έργο το οποίο έχουμε παράγει αυτά τα 3,5 χρόνια».

Για εξωθεσμικά κέντρα που θα ήθελαν έναν πρωθυπουργό πιεζόμενο μίλησε νωρίτερα στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, μίλησε για εξωθεσμικά κέντρα που δείχνουν τα δόντια τους, αλλά «εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ.Μητσοτάκης αναφερόμενος στο ζήτημα των παρακολουθήσεων επισήμανε ότι «άλλη δουλειά δεν είχε από το παρακολουθεί τους υπουργούς του, τις γυναίκες τους, ηθοποιούς και τη γραμματέα του», ενώ έθεσε το δίλημμα των εκλογών στη βάση ότι πρέπει να γίνει η επιλογή ανάμεσα σε ΝΔ με Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για «δεύτερη φορά συμφορά», που οι πολίτες πρέπει να της φράξουν το δρόμο. Ο κ.Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, τόνισε ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από τη Δικαιοσύνη, την ετυμηγορία της οποίας «περιμένουμε». 

Πηγή: skai.gr