Μαρινάκης στον ΣΚΑΪ για οικονομικά προγράμματα: Πολιτικοί απατεώνες στον ΣΥΡΙΖΑ- Στον «αέρα» το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

 «Το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι κοστολογημένο 8-9 δισ. ευρώ», τόνισε ο Γραμματέας του κόμματος

«Είμαστε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και αυτό που μετράει είναι τι θα πουν οι πολίτες. Αξίζει κανείς να δει το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι κοστολογημένο 8-9 δισ. ευρώ», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. 

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «η κυβέρνηση έδωσε όλες τις μάχες για την πατρίδα, μάχες που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έρθουν όλες μαζί. Τη μάχη στα σύνορα, την απόπειρα εισβολής στον Έβρο, την μάχη για την πανδημία, στήριξε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και όλα αυτά τα επιδόματα - που οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ειρωνεύονται- κράτησαν όρθια την κοινωνία. Γιατί αντέξαμε μαζί με τους πολίτες». 

Αναφερόμενος στα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων, ο Γραμματέας της ΝΔ σημείωσε ότι η ΝΔ ζητάει να κοστολογηθούν επίσημα τα προγράμματα. «Μόνο μία πρόταση που έχει αποδεικνύει ότι είναι πολιτικοί απατεώνες. Όταν ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ένα πρόγραμμα από 30, το πάει 40, το πάει 83 δισ. και δεν δέχεται την πρόταση του Πρωθυπουργού να κοστολογηθούν επίσημα τα προγράμματά μας. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο ΓΛΚ, το πρόγραμμα είναι κοστολογημένο σημείο προς σημείο. Αυτό το κάνουμε για να μην εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες και οι νεότερες γενιές». 

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει βγάλει ένα πρόγραμμα χωρίς κοστολόγηση, στον αέρα. Οι νεότερες γενιές πλήρωσαν την πολιτική εξαπάτησης. Πολιτικάντηδες οι οποίοι έβγαιναν στις εκλογές, έταζαν τα πάντα και στο τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μόνο φόρους και μείωσε τις συντάξεις», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης, επισημαίνοντας ότι «λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το πρόγραμμά του είναι για μία τετραετία περίπου 22 δισ. Μόνο μία πρόταση, η αύξηση των δαπανών στην παιδεία και την υγεία στο 12,5% του ΑΕΠ, δηλαδή 27,6 δισ. ευρώ, αποδεικνύει ότι είναι πολιτικοί απατεώνες για ακόμη μία φορά». 

Πηγή: skai.gr