Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία της Marfin: «Ποτέ ξανά»

«Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε»

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μαύρη επέτειο της τραγωδίας στη τράπεζα Marfin στην οδό Σταδίου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Με αφορμή την σημερινή ημέρα, ο πρωθυπουργός έκανε ανάρτηση στο Facebook με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ημέρα της τραγωδίας , τα ονόματα των θυμάτων και το σύνθημα «Ποτέ ξανά». 

«Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε. Και η τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία. Κλείνοντας, καθημερινά, την πόρτα στον διχασμό, στο μίσος και στην πολιτική υποκρισία. Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε. Ώστε να προχωράμε ενωμένοι. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πηγή: skai.gr