Συγγνώμη του Δημήτρη Μάρδα για τις αναφορές του στον Γιάνη Βαρουφάκη – Τι συνέβη

Οι αναφορές του Δημήτρη Μάρδα εξόργισαν το ΜέΡΑ25 - Διερωτήθηκε αν ο  Γιάνης Βαρουφάκης επεδίωκε τον ξυλοδαρμό του ενόψει εκλογών - Ζήτησε συγγνώμη με νεότερη δήλωσή του 

Μετά την έντονη αντίδραση του ΜέΡΑ25, ο Δημήτρης Μάρδας ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάνη Βαρουφάκη για προηγούμενο σχόλιο του που αφορούσε τον ξυλοδαρμό που υπέστη το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, και νυν υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη, διερωτήθηκε αν ο Γιάνης Βαρουφάκης επεδίωκε τον ξυλοδαρμό του λόγω της κακής δημοσκοπικής θέσης του κόμματός του ενόψει εκλογών. 

Τα σχόλια του αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΜΕΡΑ25, Μιχάλη Κριθαρίδη, ο οποίος ζήτησε την απόσυρση του Δημήτρη Μάρδα από τις λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μάρδας, ζήτησε συγγνώμη με νεότερη δήλωσή του:

"Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγνώμη μου προς τον κο Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής".

Παράλληλα ανέφερε στο Facebook τα εξής: 

«Περί Βαρουφακη...

Λάθος ερωτήματα, αστοχίες και θέσεις που μπορεί να οδηγούν σε λάθος προσεγγίσεις ή συμπεράσματα, ειναι δυνατόν να υπάρχουν σε πολλά θέματα. Δε φοβόμαστε να τα παραδεχθούμε, να τα διορθώνουμε και να ζητάμε συγγνώμη...Έτσι βελτιωνόμαστε, προάγεται η πολιτική και όχι μόνο...»
 

Πηγή: skai.gr