Μ. Χαρακόπουλος: Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί

Την άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού ζήτησε εκ νέου μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο βουλευτής και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Πρέπει ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί. Η ΝΔ θα είναι στη Βουλή για να καταψηφίσει την κυβέρνηση. Φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύει η προοπτική της χώρας στην ΕΕ» σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος.

«Άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση και άλλο το μείγμα πολιτικής που θα ακολουθήσουμε. Συμφωνούμε με τους στόχους αλλά μπορούμε να τους πετύχουμε με άλλο μείγμα πολιτικής. Οι οριζόντιες περικοπές και η διαρκής αύξηση της φορολογίας είναι αδιέξοδη πολιτική» διευκρίνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρακόπουλο. ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε χθες το τοπίο σε μία περίοδο ανασφάλειας στο εξωτερικό. Είπε ότι ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση με μεταβατική κυβέρνηση με αποστολή το ξεμπλοκάρισμα της 6ης δόσης και την ψήφιση της δανειακής σύμβαση.

Από την πλευρά της, η Ρένα Δούρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ δήλωσε ότι χθες είχαμε επανάληψη της 15ης Ιουνίου με φήμες για παραίτηση του πρωθυπουργού. Σήμερα όμως, το κλίμα είναι χειρότερο και πιο επικίνδυνο.

Τόνισε ότι είναι αναγκαία η άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών για να φύγει η κυβέρνηση.
Πηγή: skai.gr