Λοβέρδος για ηχητικό Βγενόπουλου: Ακούει και φρίττει κάθε δημοκράτης

Το ηχητικό ντοκουμέντο συνομιλίας του 2016, στο οποίο επιχειρηματίας ζητούσε ως ενδιάμεση από τον εκλιπόντα επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο, μεγάλο χρηματικό ποσό για την τότε Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, σχολιάζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας από τους πολιτικούς του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί στην υπόθεση Novartis.

«Ακούει και φρίττει κάθε δημοκράτης πολίτης», αναφέρει ο κ. Λοβέρδος και παραθέτει αποσπάσματα από το βιβλίο του «Απόπειρα Δολοφονίας», το οποίο όπως αναφέρει έγγραψε χωρίς τότε να διαθέτει στοιχεία τόσο ανατριχιαστικά, όσα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το tweet του Ανδρέα Λοβέρδου:

Στην συνομιλία ακούγεται η επιχειρηματίας Δ.Μ  να λέει χαρακτηριστικά στον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι «αν δίνατε χρήματα κύριε πρόεδρε αυτά  θα πήγαιναν αυστηρά και μόνο σε εκείνη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ που κάνει λόγο για σκοτεινό κύκλωμα που λειτουργούσε στον χώρο της Δικαιοσύνης «σε συνέργεια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Καλεί μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει εάν γνώριζε για τη δράση της κ. Θάνου, «που επί πρωθυπουργίας του έγινε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, υπηρεσιακή Πρωθυπουργός και νομική του σύμβουλος, για να την διορίσει τελικά Πρόεδρο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού». 
 

Πηγή: skai.gr