Οικονόμου: Την Παρασκευή οι απαντήσεις για εκλογές και κατώτατο μισθό

Ερωτηθείς αν την Παρασκευή θα είναι η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ποια θα είναι η αύξηση στον κατώτατο μισθό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε «την Παρασκευή θα πάρετε τις απαντήσεις σας»- Αιχμή του δόρατος του «ΣΥΡΙΖΑϊσμού» ο «πολακισμός», είπε

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις υποθέσεις Παππά και Πολάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Στο τριπλό ερώτημα που δέχθηκε ωστόσο, αν την Παρασκευή θα είναι η τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, πόσες ενημερώσεις με τη σημερινή του ιδιότητα θα κάνει ο ίδιος και ποια θα είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ.Οικονόμου απάντησε ότι οι απαντήσεις θα δοθούν την Παρασκευή.

Όμως, για μεγάλες ευθύνες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη γιγάντωση του «πολακισμού» μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Παράλληλα, είπε ότι προκειμένου να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Τσίπρας επέλεξε τον εθνικολαϊκισμό, προσπάθησε να φυλακίσει με κουκουλοφόρους μάρτυρες και προκατασκευασμένες κατηγορίες στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμη και με τα άκρα, για να ελέγξουν τα Μέσα Ενημέρωσης ανέλαβε ο κ.Παππάς. Σήμερα μετά την καταδίκη Παππά, ετοιμάζονται να εκδιώξουν τον κ.Πολάκη. Ο κ.Τσίπρας να αναλάβνει την πολιτική ευθύνη για την κατρακύλα. Αραγε ο κ.Πολάκης είναι ένας μόνο; ή το ότι δεν υπάρχουν θεσμοί μόνο λαός είναι άποψη και του κ.Τσίπρα; Μόλις προχθές, μετά την ομόφωνη καταδίκη Παππά, η δήλωση του Τσίπρα έλεγε ότι ο λαός πρέπει να επιβάλει δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη. Μιλά για ελεγχόμενα Μέσα, πετσωμένα, από την κυβέρνηση; Μόνο ο κ,Πολάκης στοχοποίησε δημοσιογράφους; Κατηγορούσαν συλληβδην δημοσιογράφους, εξίσωση της αριστείας με τον ναζισμό, είτε τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, κι άλλα ακόμη είναι ευθύνη μόνο του κ.Πολάκη; Αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά αποτελούν την κυρίαρχη πολιτική, τον ΣΥΡΙΖΑΪσμό με αιχμή του δόρατος τον πολακισμό. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη διαγραφή Πολάκη να αποκηρύξει λόγω και έργω τον πολακισμό, ενώ όπως είπε, επιβάλλεται και η απομάκρυνση του κ.Νίκου Παππά, μετά την ομόφωνη καταδίκη του από το ειδικό δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος. Κρίθηκε ένοχος όχι με βάση μαρτυρίες κουκουλοφόρων, είπε. «Εκείνοι που τάχα νοιάζονταν για την ελευθερία του Τύπου καταδικάζονται γιατί έστηναν μηχανισμό, έλεγαν υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας, καταδικάζονται από 13 ανώτατους δικαστές». Από τον ακτιβισμό σε βάρος του κοινοβουλίου, καταλήγουν σε ευθεία βολή σε βάρος της Δημοκρατίας. Εντάσσουν στα ψηφοδέλτιά τους, έναν ένοχο για παράβαση καθήκοντος. Εχουμε ομόφωνη δικαστική απόφαση. Θα αναλάβει ο κ.Τσίπρας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί; Θα αποσύρει από τα ψηφοδέλτια και θα διαγράψει τον καταδικασμένο κ.Παππά; Για να τον κρατά στα ψηφοδέλτια τον κ.Παππά, ο κ.Παππάς κρατά με κάτι πολύ δυνατό τον κ.Τσίπρα. Θα το μάθουμε, τίποτα δεν μένει στο σκοτάδι.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

Πηγή: skai.gr