Οικονόμου: Απεγνωσμένος ο κ. Τσίπρας, καθώς η κυβέρνηση αποδείχτηκε αξιόπιστη

Ο κ. Οικονόμου διέψευσε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία

Ο κ. Τσίπρας απεγνωσμένος από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αποδείχτηκε αξιόπιστη, παρά τις μνημειώδεις κρίσεις που βρέθηκαν στο δρόμο μας, προσπαθεί να πλειοδοτήσει αναζητώντας πολιτικό υλικό, ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, από την Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της Κυβέρνησής μας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά του Πρωθυπουργού από τον κ. Τσίπρα.

Οι πολίτες βλέπουν την προσπάθειά μας να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους. Και ταυτόχρονα γνωρίζουν ότι οι ακατάσχετες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα έχουν τόση αξία όση είχαν και τα εγκαίνια των μουσαμάδων που παρουσίαζε σαν Μέτρο Θεσσαλονίκης το 2018.

Ο κ. Τσίπρας απεγνωσμένος από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αποδείχτηκε αξιόπιστη, παρά τις μνημειώδεις κρίσεις που βρέθηκαν στο δρόμο μας, προσπαθεί να πλειοδοτήσει αναζητώντας πολιτικό υλικό.

Βασική του μέριμνα -όπως φαίνεται από όλες τις τοποθετήσεις του, αλλά και από την αντιπολίτευση που έχει επιλέξει να κάνει- είναι να συσπειρώσει το κομματικό του ακροατήριο, το οποίο θα του είναι χρήσιμο την επομένη των εκλογών, όταν και θα πρέπει να υπερασπιστεί την 15χρονη παρουσία του στην πολιτική σκηνή, ως Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει άλλη μια ευκαιρία.

Αυτή είναι η στόχευσή του και ο ίδιος το γνωρίζει άριστα, όπως και οι παροικούντες τον ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματός του και της αντιπολίτευσης. Αυτή είναι η στόχευσή του, το γνωρίζει, το έχει συνειδητοποιήσει, το καταλαβαίνει ο ίδιος άριστα.  

Για αυτό και επέλεξε αυτό τον δρόμο, τον δρόμο των μονολόγων σε συγκεντρώσεις.

Εκεί δεν υπάρχει αντίλογος, ούτε φυσικά καλείται να εξηγήσει με στοιχεία, με τεκμήρια, με αριθμούς πως στοιχειοθετούνται οι εύκολες εξαγγελίες και υποσχέσεις του. Προτιμά τα γήπεδα γιατί ξέρει ότι στη Βουλή θα έπρεπε να εξηγήσει και θα έπρεπε να συγκριθεί. Το έλλειμμα συγκρότησης του αποδεικτικού συλλογισμού προσπαθεί να το αναπληρώσει με περίσσεια συνθημάτων.

Αλλά οι εποχές αυτές παρήλθαν. Και αυτό θα το διαπιστώσει και πάλι σύντομα και ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί οι πολίτες ξέρουν τι έκανε και γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι άξιος να ξανακάνει».

Ο κ. Οικονόμου διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμμετοχή του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. «Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση», απάντησε σε σχετικό ερώτημα.

Πηγή: skai.gr