ΚΑΙΡΟΣ

Λαζαρίδης: Δεν παραδίδω την έδρα, δεν εξαγοράστηκα

Δεν παραδίδει την βουλευτική του έδρα ο ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Λαζαρίδης, όμως ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις.

Ήρθε μάλιστα σε δημόσια αντιπαράθεση σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 με το συνάδελφο του Κώστα Κατσίκη, ο οποίος του ζήτησε να παραδώσει την βουλευτική έδρα και τον κατηγόρησε ότι αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει μια ημέρα πριν στον Πάνο Καμμένο, παρουσία των υπουργών των ΑΝΕΛ Κοντούρα και Κόλια - Τσαρουχά.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι δεν εξαγοράστηκε από οιονδήποτε, προσθέτοντας ότι για τον καθένα μας η κοινωνία «ξέρει τι είναι».

Είπε ότι ένιωσε προσβεβλημένος από την απολυτή θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου όταν απέκλεισε την διευρυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την κύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής άφησε αιχμές για τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως κάποιοι μπήκαν στους ΑΝΕΛ με την ψυχή τους αλλά τώρα βάζουν τις σκοπιμότητες μπροστά από το συναίσθημα.

Η ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη άφησε την συμπολίτευση με ισχνή πλειοψηφία 152 βουλευτών και τους ΑΝΕΛ με μόλις επτά έδρες, καθώς είχε προηγηθεί η διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου.
Πηγή: skai.gr