Κλείσιμο

Λαμία: Η ατάκα για τις εκλογές που «αιφνιδίασε» τον Πρωθυπουργό (βίντεο)

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο το κολυμβητήριο....», είπε ο ανάδοχος του έργου - «Ξέρεις πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ!» απάντησε χαριτολογώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Το υπό κατασκευή κλειστό κολυμβητήριο της Λαμίας επισκέφτηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Φθιώτιδα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα μίλησε στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

Τη στιγμή που ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ενημέρωνε τον Πρωθυπουργό για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία, μία ατάκα «αιφνιδίασε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο...», είπε ο ανάδοχος του έργου, ενώ αμέσως ο Δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι τις εθνικές.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες...», σχολίασε αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε Πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές...».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως... το βέβαιο πάντως ειναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο Πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και τα Καμένα Βούρλα.

Με πληροφορίες απο lamiareport

Πηγή: skai.gr