Κουτσούμπας για καλλιτέχνες: Καμιά αναβολή, χρειάζεται η μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επαγρύπνηση

. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή καμιά αναβολή, τόνισε

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, βρέθηκε στο πλευρό των καλλιτεχνών στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Τη συναυλία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (ΠΜΣ) και το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ) στην πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα) απέναντι από το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου «Ρεξ», με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε για ακόμα μια φορά, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των καλλιτεχνών, στα δίκαια αιτήματά τους. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή καμιά αναβολή. Χρειάζεται η μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επαγρύπνηση. Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα που κυβέρνησαν και που υπόσχονται διάφορα προεκλογικά, αλλά άλλα κάνουν μετά» δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας.

Ο Δ. Κουτσούμπας, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τους Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργο Νταλάρα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μίλτο Πασχαλίδη, Τάνια Τσανακλίδου, Μακη Σεβιλογλου, με τους μουσικούς από την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

Επισκέφτηκε επίσης και το χώρο όπου τα συνδικάτα Αττικής συγκεντρώνουν βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν ακόμα τα μέλη του ΠΓ Ν. Σοφιανός, Γ. Πρωτούλης, Κ. Παρασκευάς, Θ. Χιώνης και Θ. Γκιώνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ