Κουμουνδούρου: Να γιατί επήλθε το «διαζύγιο» με τη Μεγαλοοικονόμου (upd)

Τους λόγους για την ξαφνική ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψαν πηγές της Κουμουνδούρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενόψει των βουλευτικών εκλογών η Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου φέρεται να είχε επιχειρήσει να θέσει δικούς της όρους για το ψηφοδέλτιο στη Β/ Πειραιά, όπου και πολιτεύεται, σε σχέση με συνυποψηφίους της, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από το κυβερνών κόμμα. 

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη στα μέσα Ιανουαρίου του 2018, και ψήφισε «ναι σε όλα» στο πολυνομοσχέδιο. 

«Είναι θετικό που άνθρωποι κεντρώοι, του πολιτικού κέντρου, στρατεύονται στη μάχη για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια» είχε αναφέρει ο πρωθυπουργός για την προσχώρηση της κ. Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η ίδια δεν έκρυβε το θαυμασμό της για τον κ. Τσίπρα. 

Μεγαλοοικονόμου: «Δεν έβαλα κανέναν όρο»

Πάντως, η ίδια η ανεξάρτητη βουλευτής διέψευσε τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έβαλα κανέναν όρο» ανέφερε χαρακτηριστικά για το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά. 

Σύμφωνα με την κ. Μεγαλοοικονόμου, που μίλησε Focus FM, ο λόγος που την οδήγησε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν «ένα ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με γυναίκα βουλευτή του κόμματος». Διευκρίνισε πάντως ότι δεν πρόκειται για την Αννέτα Καββαδία με την είχαν κοντραριστεί σε συνεδρίαση της ΚΟ, τον περασμένο Μάρτιο.

«Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που δεν θέλησε πάντως να αποκαλύψει ποιος της το είπε αυτό. «Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151» είπε. Πηγή: skai.gr