ΚΑΙΡΟΣ

Κωνσταντοπούλου: Δε θα με κάμψουν οι απειλές

Για ευθείες απειλές εναντίον της έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανακοίνωσή της, με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε: «Άγριοι καυγάδες στην Προανακριτική με «επίκεντρο» την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι το γεγονός ότι βουλευτές της επιτροπής έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι αν συνεχίσει έτσι η κα Κωνσταντοπούλου μάλλον δεν θα αποφευχθεί το ξύλο. ¨Κάποιος θα κλείσει τα φώτα και τότε…¨ σχολίαζαν».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η συγκεκριμένη αναφορά συνιστά ευθεία απειλή εναντίον της προκειμένου να μην πράξει το καθήκον της ως μέλος της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης και επειδή υπάρχει ρητή αναφορά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη απειλή προέρχεται από βουλευτές της Επιτροπής, που οραματίζονται «ξύλο με κλειστά τα φώτα», ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί «ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του και ποιος είναι ο δημοσιογράφος που αναπαρήγαγε ανωνύμως την απειλή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα».

Η κα. Κωνσταντοπούλου σημειώνει ότι «τέτοιες απειλές δεν πρόκειται να με κάμψουν στην άσκηση των καθηκόντων μου, τα οποία θα συνεχίσω να εκτελώ κατά συνείδηση, όπως υπαγορεύει το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πηγή: skai.gr