ΚΑΙΡΟΣ

Κωνσταντινόπουλος: Κάναμε προτάσεις στο ασφαλιστικό, και ο Μητσοτάκης

«Για πρώτη φορά χθες έγιναν προτάσεις που μπορεί ο πρωθυπουργός να αξιοποιήσει» τόνισε στον ΣΚΑΪ για τη συζήτηση για το ασφαλιστικό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Μάλιστα, ο βουλευτής εξήρε τον νέο πρόεδρο της ΝΔ για την πρώτη παρουσία του στην εθνική αντιπροσωπεία. «Και ο κ. Μητσοτάκης ήταν καλός έκανε και αυτός προτάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η δική μου πρόταση ήταν να μην ψηφίσουμε το καλοκαίρι γιατί ο Τσίπρας έψαχνε για συνενόχους» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι «πρέπει να πάμε σε ιδρυτικό συνέδριο με γερή ανανέωση από μηδενική βάση.»

«H κυβέρνηση πρέπει να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων την πρόταση για το ασφαλιστικό. Δεν οδηγεί πουθενά, δεν είναι μεταρρύθμιση, οδηγεί σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό» υποστήριξε στο μεταξύ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γενημματά μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κ. Γεννηματά η κυβέρνηση δεν δίνει βιώσιμη λύση καθώς τα κίνητρα φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής που δημιουργούνται οδηγούν σύντομα σε νέες πολύ σκληρές παρεμβάσεις».

Πηγή: skai.gr