Κλείσιμο

Κεδίκογλου: Παντελώς αναληθή και ανυπόστατα τα περί συσκέψεων για διαρροές στην ΕΥΠ

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο που έκαναν λόγο για συσκέψεις στη Γενική Γραμματεία Τύπου για φερόμενο κύκλωμα διαρροών μέσα στην ΕΥΠ προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί συσκέψεων στη Γενική Γραμματεία Τύπου, εντοπισμού κυκλωμάτων στην Ε.Υ.Π κ.λπ. είναι παντελώς αναληθείς και ανυπόστατες», σχολίασε λιτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση του κ. Κεδίκογλου ήλθε λίγη ώρα αφότου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρης ισχυρίστηκε στη Βουλή ότι ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη, υπαινισσόμενος πως είναι γνώστης συνομιλιών του κ. Σαμαρά με δικαστικό λειτουργό, το όνομα του οποίου έχει την ίδια κατάληξη με του κυρίου Μπαλτάκου.

Ζήτησε επίσης να συσταθεί προανακριτική για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα», απάντησε στον κ. Κασιδιάρη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν θα επιτρέψω σε καμία εγκληματική οργάνωση να γίνει ο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής», διεμήνυσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ