Τη βεβαιότητα ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς προβλήματα και ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, στο περιθώριο εργασιών του συνεδρίου «για την αναβάθμιση του περιφερειακού, τοπικού Τύπου».

«Είμαι βέβαιος ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης» ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι «είμαστε σε κρίσιμη καμπή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση».

Την ανάγκη -άμεσης- συμφωνίας για το χρέος με τους δανειστές επισημαίνει σε συνέντευξή του ο Αντώνης Σαμαράς. "Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος όσο το να γίνει σύντομα" δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ως την «τελική συμφωνία με τους δανειστές της χώρας» χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ επισήμανε ότι «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είναι ενωμένη» παρά τη διαφοροποίηση του Μιχάλη Κασσή ότι δεν θα το ψηφίσει ως έχει.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ
0 0 Bookmark

Απόρρητο