Κάνει πίσω ο Καμμένος στο θέμα Μουζάλα - Αποκαλεί την ΠΓΔΜ Μακεδονία (upd)

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας είναι δεδομένη,  δεν υπάρχει όμως ψήφος εμπιστοσύνης για τον κο Μουζάλα, όχι για τον ίδιο ως πρόσωπο αλλά για αυτά τα οποία ελέχθησαν» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Ανεξάρτητα από το αν επρόκειτο για λεκτικό λάθος, συνέχισε ο κ. Καμμένος, έδωσε με αυτό τον τρόπο στους εθνομηδενιστές την ευκαιρία να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εν τη ρύμη του λόγου. 

Επιμένουμε στις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο πρωθυπουργός σε συνεννόηση και μαζί μας μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες προσέθεσε ενώ αναφέθηκε σε «φαντάσματα του παρελθόντος που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας»:

«Είδαμε μέχρι και τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα το πρωί, να βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να κάνει tweet παίρνοντας δημόσια θέση. Είδαμε και την κ. Ρεπούση. Είδαμε μάλιστα και ένα site με 3.000 likes που προσπαθούσε να θέσει θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Απέναντι σε αυτούς εμείς βάζουμε την ξεκάθαρη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη ότι η εθνική γραμμή στο ζήτημα αυτό δεν αλλάζει», τόνισε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που αναχωρεί κανονικά αύριο για το προγραμματισμένο του ταξίδι στην Αμερική,  επιστρέφει την Τρίτη. Όπως προανήγγειλε στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την διαφθορά, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, θα πει «ονόματα και επίθετα από τις λίστες που απέκρυψαν Σαμαράς και Βενιζέλος».  Η συζήτηση την Τρίτη το βράδυ για τη διαφθορά θα γίνει είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
Πηγή: skai.gr