ΚΑΙΡΟΣ

Ικανοποίηση Μεϊμαράκη για επίτευξη διαλόγου με τους αγρότες

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μετά και τη παρέμβαση του οι αγροτοσυνδικαλιστές της Ν.Δ συμφώνησαν ότι τα προβλήματα λύνονται με ουσιαστικό διάλογο και όχι με εκφράσεις που πυροδοτούν αντιδράσεις, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσει τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Μεϊμαράκης επανέλαβε, μέσω του ΣΚΑΪ, ότι οι βουλευτές της Ν.Δ δεν μπορούν να στήνουν μπλόκα και να κάνουν τσαμπουκάδες ενώ ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στις περιοχές όπου απειλούνται κινητοποιήσεις προκειμένου από κοινού με συνδικαλιστές της Ν.Δ να εξηγήσει την κυβερνητική πολιτική στους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.
Τέλος ο κ. Μεϊμαράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής ποινών στην εκτελεστική γραμματεία της ΔΑΚΕ, η οποία με ανακοίνωση της επετέθη δριμύτατα εναντίον του υφυπουργού Αμυνας κ. Μιχαλολιάκου και του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη για την εμμονή τους στη λογική του μεσαίου χώρου.
Στο συνέδριο ψηφίστηκε διάταξη, σύμφωνα με την οποία, συμπεριφορές που δε συνάδουν με το καταστατικό, το ύφος και το ήθος του κόμματος δε θα γίνονται αποδεκτές.
Πηγή: skai.gr