Κλείσιμο

Η απρεπής χειρονομία Μουτζούρη που εξόργισε το Μαξίμου (Vid)

Την έντονη αντίδραση από την πλευρά του Μαξίμου, αλλά και την ματαίωση της σημερινής συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών προκάλεσε βίντεο που κυκλοφόρησε με τον κ. Μουτζούρη να καταφέρεται σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» αναφερόμενος στα ΜΑΤ, ενώ για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό λέει «Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος», κάνοντας τη χαρακτηριστική προσβλητική κίνηση.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη απευθυνόμενος στον συνομιλητή του, τον οποίο προσφωνεί ως «κε καθηγητά»: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει» αναφέρει [σ.σ.: ο Κ. Μουτζούρης βγήκε περιφερειάρχης ως «αντάρτης» της ΝΔ] και προσθέτει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;». Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει...».

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κατι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» σχολιάζουν τα κυβερνητικά στελέχη.

Πηγή: skai.gr