Γεροβασίλη στον ΣΚΑΪ 100,3 για προοδευτική διακυβέρνηση: «Πριν από τα πρόσωπα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτικές»

«Με τη ΝΔ τι να ζητήσουμε; Αν θα ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ, το νερό,  αν θα διαλύσει το ΕΣΥ;» δήλωσε. 

«Η προοδευτική διακυβέρνηση εξαρτάται όχι μόνο από τα πρόσωπα και τις ταυτότητες του κάθε κόμματος, αλλά και από τις προγραμματικές θέσεις που είναι το σημαντικότερο διακύβευμα της στιγμής» τόνισε στον ΣΚΑΙ η γραμματέας ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. 

«Πριν από τα πρόσωπα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτικές» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Για το ζήτημα των συνεργασιών και των συγκλίσεων, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις μεγάλες διαφορές με το ΠΑΣΟΚ, για τα μεγάλα ζητήματα, είχαν σχεδόν κοινή στάση στις αντίστοιχες ψηφοφορίες.  

«Με τη ΝΔ τι να ζητήσουμε; Αν θα ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ, το νερό,  αν θα διαλύσει το ΕΣΥ;» δήλωσε. 

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι πρωθυπουργός, βγαίνει ο αρχηγός του πρώτου κόμματος που θα αναδειχθεί μετά τις εκλογές και η λαϊκή ετυμηγορία είναι αυτή που οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε. 

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία φτάνει στις εκλογές είναι "εμείς θέλουμε να είμαστε πρώτοι και από την πρώτη Κυριακή, εφόσον είμαστε πρώτοι, θα υπάρξει την επομένη, προοδευτική κυβέρνηση. Αμέσως μετά τις εκλογές επ' αυτού θα συζητήσουμε» δήλωσε η κ Γεροβασιλη. 

Ερωτηθείσα αν υπάρχει η πιθανότητα μεγάλου σχηματισμού στο ορίζοντα δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. «Με την ΝΔ μας χωρίζει η άβυσσος και στις αρχές, και στις θέσεις και στο πρόγραμμα» τόνισε.
 

Πηγή: skai.gr