Γεροβασίλη στον ΣΚΑΪ: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εδώ, και θα μείνει εδώ, ακόμα και αν σε πολλούς δεν αρέσει

Τι δήλωσε στον ΣΚΑΪ η στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ   

«Ο Αλέξης ο Τσίπρας είναι εδώ, και θα μείνει εδώ, ακόμα και αν σε πολλούς δεν αρέσει» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, Όλγα Γεροβασίλη. Εφόσον θέλει βάλει τον εαυτό του στην κρίση των μελών του θα το κάνει διευκρίνισε λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου.
 
Οι αλλαγές θα συμβούν. Υπάρχει η επόμενη μέρα, δεν είναι απόψε το βράδυ οι αλλαγές. Οι εκλογές τελείωσαν, έχουμε εκλογικό αποτέλεσμα που είναι λαϊκή ετυμηγορία, στέλνει το μήνυμα σε κάθε κόμμα, και εμείς παίρνουμε το δικό μας, θα το δούμε με την αντίστοιχη χρονική στιγμή, δεν είναι η χρονική στιγμή κατάλληλη για πλήρη ανάλυση σημείωσε.

«Έχουν συμβεί στην κοινωνία πολύ μεγάλες μεταβολές, και οφείλουμε να τις δούμε παρά πολύ προσεκτικά» σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη. 

"Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος σε αυτή τη δημιουργική συλλογική διεργασία ανασυγκρότησης", τόνισε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη αντίδραση του για το δυσμενές για το κόμμα του, εκλογικό αποτέλεσμα. 

Κάνοντας λόγο για μεγάλη εκλογική ήττα, προανήγγειλε ριζικές τομές στο κόμμα για να αντιμετωπιστούν οι ορατοί κίνδυνοι για τη δημοκρατία, μετά την ενίσχυση της δεξιάς και της ακροδεξιάς.  

Κάνοντας λόγο για «έναν μεγάλο κύκλο που έκλεισε και έναν καινούργιο που ανοίγει» σχολίασε ότι ταυτόχρονα πρέπει να προχωρήσουμε στις  απαραίτητες τομές για να ανοίξει σύντομα και δυναμικά ένας σύντομα και δυναμικά ένας καινούργιος κύκλος, ακόμη πιο ελπιδοφόρος.

Πηγή: skai.gr