Γεραπετρίτης σε ΣΚΑΪ 100.3: Να καταδικάσουν όλοι την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Πολάκη

Για σαφέστατη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που θα πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100.3 και τον Άρη Πορτοσάλτε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης με αφορμή την χθεσινή επιμόνη του κ. Πολάκη στην συνεδρίαση της Βουλής για τον αναπτυξιακό νόμο να εστιάσει την ομιλία του στην υπόθεση Novartis. 

Ο κ. Πολάκης δεν συμμορφώθηκε στις προειδοποιήσεις του προεδρεύοντα της Βουλής Χαραλάμπου Αθανασίου πως αν δεν μπει στο θέμα θα του κλείσει το μικρόφωνο.

Τελικά η συνεδρίαση διακόπηκε. 

«Η Βουλή δεν είναι φόρουμ,  ή ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό πλατό», σημείωσε με νόημα ο κ. Γεραπτερίτης.

«Ο κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

«Η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες», σχολίασε  για τις επιθέσεις αγνώστων με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουρακη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα.

Πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα δήλωσε ότι θα υπάρξουν ενέργειες ώστε όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. 

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: skai.gr