Γεωργιάδης για Θεματοφύλακες: Άλλο στολές, άλλο απαγωγές - Σχεδόν τρομοκρατική οργανωση

Στην εκτίμηση ότι η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας μάλιστα ότι «εγώ προσωπικά αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τη δυναμική που φαίνεται να έχει στην Κρήτη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ένα νησί στο οποίο η ΝΔ ούτως ή άλλως δεν έχει μεγάλη δύναμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ «σε μεγάλο βαθμό βάσισε την πολιτική του κυριαρχία από το 2021 έως σήμερα στην Κρήτη».

Χαρακτήρισε «κωμωδία» τα περί αποστολής ψηφοφόρων από τη ΝΔ στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι προσωπικά πιστεύει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ψηφοφόρους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο κυβερνητικών συνεργασιών ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές του 2023 με ατζέντα αυτοδυναμίας. «Δεν θα έχουμε κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, θα έχουμε τη δεύτερη φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Για «Θεματοφύλακες»: Ξεκίνησε σε παρωδία και εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό

Για τους αρνητές που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και άρπαξαν γυμνασιάρχη στην Πιερρία, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε σαν μια παρωδία και εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό.

Όπως είπε είναι διαφορετικό να βλέπεις κάποιους να φτιάχνουν στολές και αυτοκόλλητα, που είναι προφανώς γελοίο αλλά όχι ποινικό αδίκημα και είναι άλλο να έχουν όπλα και να προχωρούν σε απαγωγές.

«Αυτό τους αναβιβάζει σε επίπεδο σχεδόν τρομοκρατικής οργάνωσης», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης και διεμήνυσε πως όποιος τολμήσει να παραβιάσει τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα υποστεί και τις συνέπειες των πράξεών του.

«(…) και στην προκειμένη περίπτωση μπορεί οι άνθρωποι αυτοί να μην το έχουν καταλάβει, γιατί το μυαλό τους προφανώς είναι λίγο θολό. Πάνε με βαριές κατηγορίες. Δεν πάνε για να πάρουν ένα πρόστιμο, πάνε για να μπουν φυλακή», σημείωσε.

Πηγή: skai.gr