Γεωργιάδης: Κανείς δεν μου τράβηξε το αυτί για αυτό που είπα για τις τράπεζες

«Έχω καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και κανείς δεν μου 'τράβηξε το αυτί' [...] γιατί μόνος μου είπα πως ήταν περισσότερο ωμή από όσο έπρεπε η δήλωσή μου για τις τράπεζες», δήλωσε την Κυριακή στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο των πολιτικών αντιδράσεων στις δηλώσεις του περί μαζικής φυγής καταθέσεων αν πέσει η κυβέρνηση και εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως τόσο η Bank of America όσο και η γαλλική BNP Paribas αναφέρουν πως σε περίοδο πολιτικής αστάθειας υπάρχει εκροή καταθέσεων.

«Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας τη θέση του πως από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αυτομάτως η χώρα βγαίνει από το Ευρωσύστημα.

Πάντως, τόσο ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ όσο κι ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος που μίλησε στο MEGA έκαναν σαφή προσπάθεια να κλείσουν το θέμα που δημιουργήθηκε την Παρασκευή με τις εκατέρωθεν αιχμές που άφησαν ο ένας για τον άλλο.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ