Γεωργιάδης για Novartis: Πρέπει να διωχθεί για εσχάτη προδοσία ο Πολάκης

Να ενημερώσει σήμερα κιόλας τον ελληνικό λαό για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis κάλεσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας πως με τα σημερινά δεδομένα οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων είναι απολύτως κενές.

Στον απόηχο της δίωξης σε βάρος του Νίκου Μανιαδάκη, που φαίνεται ότι είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης γνώριζε τι έλεγε πέρυσι όταν δήλωνε πως οι μάρτυρες ήταν «πουλάκια που τα έπιασαν στη φάκα» και συνεπώς «κελάηδησαν».

Ο κ. Μανιαδάκης διώκεται για παθητική δωροδοκία και προσφάτως του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα αφότου έγινε γνωστό πως επιχείρησε να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για καταφανώς στημένη απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, και υποστήριξε πως ο κ. Πολάκης πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Προσέθεσε πως από την κατηγορία της έσχατης προδοσίας δεν εξαιρείται ούτε η εισαγγελική Αρχή.

Υπογράμμισε πως εάν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εμπλεκόμενος τότε είναι εμπλεκόμενοι και οι άλλοι δύο και οι καταθέσεις τους είναι για τα σκουπίδια ανέφερε.

Προσέθεσε πω ςη εισαγγελέας του Άρειου Πάγου οφείλει να καλέσει άμεσα την εισαγγελέα διαφθοράς για εξηγήσεις όσον αφορά τα κριτήρια με τα οποία χαρακτήρισε προστατευόμενους μάρτυρες τον κ. Μανιαδάκη και τα άλλα δύο πρόσωπα.

Κατήγγειλε επίσης ότι ο Νίκος Μανιαδάκης ήταν ειδικός επιστήμονας στο φάρμακο και σύμβουλος και του Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Πηγή: skai.gr