ΚΑΙΡΟΣ

Γεωργιάδης για ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν υπάρχει αδίκημα-Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση

«Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την έκδοση του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ που τον εμπλέκει τόσο στην περίοδο της υπουργίας του στο Υγείας όσο και εκτός της υπουργικής του θητείας.

«Ο εισαγγελέας κ. Γ. Δραγάτσης έχει ολοκληρώσει την έρευνα και δεν βρήκε τίποτα. Έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη και δεν με κάλεσε καν» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε, το ξέρει ότι ο εισαγγελέας δεν με κατηγορεί για τίποτα και το κάνουν για με συκοφαντήσουν.

«Δύο χρόνια κάνουν Εξεταστική, αλλά προκαταρκτική δεν τολμάνε να ζητήσουν γιατί δεν υπάρχει αδίκημα» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Εάν το πόρισμα κατατεθεί επισήμως αύριο θα στραφώ εναντίον των βουλευτών που θα το υπογράψουν. Καταλήγει στο ότι πρέπει να διερευνηθεί η ηθική αυτουργία, την περίοδο που δεν ήμουν υπουργός. Έχει παραβιάσει τον κανονισμό γιατί δεν μπορεί να ερευνήσει την περίοδο που δεν είχα το αξίωμα» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Απλές ενδείξεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη, όχι προανακριτική στο πόρισμα. Απόσπασμα του πορίσματος: