ΚΑΙΡΟΣ

Φλαμπουράρης: Αήθης επίθεση εναντίον μου- Το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών

·Το ιδιωτικό συμφωνητικό
·Έγγραφο 1 (ΓΕΜΗ) 
·Έγγραφο 2
·Έγγραφο 3
·Έγγραφο 4
·Έγγραφο 5
·Έγγραφο 6
·Έγγραφο 7
·Έγγραφο 8 (Τaxis)

Αντίγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού από το οποίο προκύπτει ότι έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του από τις 26 Ιανουαρίου στον Ιωάννη Κοτταρίδη του Γεωργίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε για την ανάθεση έργου σε τεχνική εταιρεία της οποίας ήταν μέτοχος. 

Με βάση το συμφωνητικό, μεταβίβασε 650,130 ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ στον κ. Κοτταρίδη αντί 1,059 εκατ. ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί ότι στο συμφωνητικό αναφέρεται πως η πρώτη δόση πληρωμής του τιμήματος θα καταβληθεί σε περίπου 2 μήνες από σήμερα, στις 30 Νοεμβρίου 2015, δηλαδή περίπου 10 μήνες από την ημερομηνία που εμφανίζεται να έχει υπογράφει το συμφωνητικό.

Ο κ. Φλαμπουράρης έδωσε επίσης στη δημοσιότητα φωτοτυπίες έγγραφων, σύμφωνα με τα οποία εχει κάνει παύση εργασιών ως πολιτικός μηχανικός στις 26 Ιανουαρίου 2015 και έχει παραδώσει το εργοληπτικό πτυχίο του.

Από το πρωί, βουλευτές όπως ο συνταγματολόγος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβερδος, αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμίου Σταύρος Θεοδωράκης, ζητούσαν από τον τέως υπουργό να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα παραστατικά και τις συμβολαιογραφικές πράξεις μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας.

Για την υπόθεση παραμένουν κάποια ερωτήματα:



Αναλυτικά η δήλωση Φλαμπουράρη:


Πηγή: skai.gr