Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον πολιτικό κόσμο στην Φώφη Γεννηματά

Σύσωμος ο πολιτικός κόσμος έυχεται ταχεία ανάρρωση ο πολιτικός κόσμος.

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

"Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση", εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει".  .

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.  Με εκτίμηση,   Δημήτρης Κουτσούμπας». 
 
Το παραπάνω μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

   "Απ' όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά" αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης και προσθέτει: "Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!". 

Τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την είσοδό της στον Ευαγγελισμό, εκφράζει ο περιφερειάρχης Αττικης Γ. Πατουλης. Ως γιατρός ο ίδιος και γνωρίζοντας προσωπικά τη "μαχητικότητα και τη δύναμη ψυχής που διαθέτει" η κ. Γενννήματα, όπως σημειώνει ο κ. Πατούλης, εκφραζει τη βεβαιότητα "ότι θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και αυτήν τη δυσκολία και να βγει νικήτρια».

Πηγή: skai.gr