Εύα Καϊλή: Στις 19 ή 20 Ιανουαρίου η απόφαση για παράταση της κράτησης ή μη - Πιθανή συμπληρωματική απολογία σήμερα

«Eίναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία» δήλωσε ο δικηγόρος της 

Πιθανόν ακόμη και σήμερα να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία η Εύα Καϊλή – η οποία κρατείται για την υπόθεση διαφθοράς Qatargate - από τους Βέλγους εισαγγελείς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος το πρωί της Τετάρτης«είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία, χωρίς πάντως να γνωρίζει τον λόγο της κλήσης της, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

«Δεν είναι για να κριθεί αν θα εφεθεί ελεύθερη, είναι για να της θέσουν ερωτήματα, δεν γνωρίζουμε ποια», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Επίσης, όπως είπε, η Εύα Καϊλή μπορεί πλέον να βλέπει το παιδί της. «Το μεγαλύτερο βάρος είναι η έλλειψη επικοινωνίας με το παιδί της».

Όσον αφορά την ακρόαση για το εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή ή όχι, την Τρίτη ο δικηγόρος είχε πει στον ΑΝΤ1 ότι η απόφαση θα λαμβάνονταν  στις 19 Ιανουαρίου. 

Σήμερα είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει και στις 20/1. «Ούτε και αυτό είναι σίγουρο» ανέφερε.

Πηγή: skai.gr