Εσωκομματικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαφορετικές γραμμές μεταξύ των μελών

Εντάσεις έχουν εκδηλωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των «χτυπημάτων» που έρχονται εκεί που δεν τα περιμένουν.

Ο κ. Ξανθός είχε προτείνει την σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία, αλλά δεν εισακούστηκε. Κανείς, όμως, δεν περίμενε ότι δεν θα έβαζε την υπογραφή του στην σχετική ερώτηση 31 βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον Υπουργό Υγείας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ερώτηση είχε την έγκρισή του και σήμερα κατέθεσε δική του ερώτηση προς τον Θάνο Πλεύρη.

Παράλληλα, ο κ. Φίλης κάνει λόγο για μια αμφίσημη συνθηματολογία στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαφωνίες του για την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρες, ενώ κρατάει αποστάσεις από την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος, αμφισβητώντας ευθέως τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Γιαννάκου.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός εξέπεμψε αυστηρό μήνυμα κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στην πανδημία από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με αιχμή την αξιοποίηση των καταγγελιών του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ περί VIP ΜΕΘ.

Ο πολιτικός υδράργυρος για τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Γιαννάκου παραμένει στο κόκκινο. Για ηθικό ξεπεσμό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα, εν μέσω εσωκομματικών αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα.
 

Πηγή: skai.gr