Δραγασάκης: Η γραμμή περί δήθεν "διαφωνιών" εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί

Για προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Δραγασάκης, αρνούμενος ότι διαφοροποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Σε «προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ» αποδίδει και ο Γιάννης Δραγασάκης, μετά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο την ερμηνεία δηλώσεών του, σύμφωνα με την οποία αποδέχεται «κυβέρνηση ηττημένων». Ο κ.Δραγασάκης σε προσωπική του ανάρτηση, αναφέρει: 

Το αίτημα αλλαγής φουντώνει στην κοινωνία. Η νέα προοδευτική πλειοψηφία θα έχει καθήκον να απαλλάξει τη χώρα από το καθεστώς Μητσοτάκη & τη βαριά κληρονομιά του.
Η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής είναι η μόνη εγγύηση γι' αυτό, & η καθαρή νίκη του #ΣΥΡΙΖΑΠΣ στις εκλογές της 21ης Μάη είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για τον σχηματισμό της.
Όλα αυτά ειπώθηκαν απόλυτα καθαρά & αναλυτικά, εκ νέου, & σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Και πάλι, όμως, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ & τα όργανά του επιμένουν σε κατασκευασμένα αφηγήματα, ακριβώς γιατί βρίσκονται σε πανικό. 
Η "γραμμή" λοιπόν περί δήθεν "διαφωνιών" εντός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ηττηθεί. Όπως θα ηττηθεί στην κάλπη ο κ. Μητσοτάκης. 
Η ΝΔ είναι απερχόμενη & το βράδυ των πρώτων εκλογών ο μηχανισμός της θα έχει σημαντικότερα ζητήματα να διαχειριστεί στο εσωτερικό της. ΓΔρ

Πηγή: skai.gr