ΚΑΙΡΟΣ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 10,2% η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά κυβερνώντος κόμματος - αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνει τις 8 μονάδες. Η ΝΔ συγκεντρώνει 28,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,9%

Διψήφιο προβάδισμα, που ξεπερνά τις 10 ποσοστιαίες μονάδες στην εκτίμηση ψήφου, καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Νοεμβρίου της Metron Analysis, που παρουσιάστηκε στο Μega. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα της έρευνας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  εξασφαλίζει υπερδιπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα τόσο ως προς την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, όσο και στην γενικότερη αξιολόγηση. 

Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, 36,5% συγκεντρώνει η ΝΔ, 26,3% ο ΣΥΡΙΖΑ, 14,2% το ΠΑΣΟΚ, 6% το ΚΚΕ, 4,3% η Ελληνική Λύση 4,3% και το ΜέΡΑ 25 4,5%. 

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά κυβερνώντος κόμματος - αξιωματικής αντιπολίτευσης φτάνει τις 8 μονάδες. Η ΝΔ συγκεντρώνει 28,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 20,9%, το ΠΑΣΟΚ 11,3% το ΚΚΕ 4,8%, η Ελληνική Λύση 3,4% και το ΜέΡΑ 25 3,6%.  

Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα της έρευνας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφαλίζει υπερδιπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα τόσο ως προς την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, όσο και στη γενικότερη αξιολόγηση. 

Πηγή: skai.gr