Δημητρακοπούλος: Η Εύα Καϊλή θα προσφύγει κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση 

Ο ευρωβουλυετης «δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα»

Η προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στο Qatargate  Εύα Καϊλή θα προσφύγει κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή Βόλσκι για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, κάνοντας λόγο για νέα «βόμβα» ψεύδους» που «συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο !

«Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον  της Δικαιοσύνης  κατά του ανωτέρω» αναφέρει η ανακοίνωση του Μ. Δημητρακόπουλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους « συνταράσσει» το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημοσιά δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». 

Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Ευας Καϊλή. 

Η κ Ευα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον  της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω». 


 

Πηγή: skai.gr