Πριν την ορκωμοσία του ο νέος υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης έστειλε μήνυμα στην κοινή γνώμη. Όπως δήλωσε, θα “προχωρήσουμε με ταχύτητα, με πνεύμα κοινής λογικής, και φυσικά με ευαισθησία". "Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι χωρίς επιχειρήσεις, αλλά δεν υπάρχουν κι επιχειρήσεις με τους εργαζόμενους στα κεραμίδια. Ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή πρέπει να προχωρήσουν πλάι – πλάι” επισήμανε.  

"Όλα θα πάνε καλά" σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, εκφράζοντας στους δημοσιογράφους την αισιοδοξία του ότι το "μέτωπο" Πολιτείας - Εκκλησίας για τα Θεοφάνεια θα κλείσει.

Όπως δήλωσε από πλευράς του ο νέος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας “θα κάνουμε σπουδαία δουλειά σε αυτό το υπουργείο, διαδέχομαι έναν υπουργό (σ.σ Χατζηδάκης) ο οποίος έκανε σπουδαίο έργο σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρέλαβε τον τομέα ενέργειας και του περιβάλλοντος, οι οποίοι ήταν κοντά στον εκτροχιασμό από την προηγούμενη ηγεσία της χώρας και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξορθολογίσει τα πράγματα και να δρομολογήσει πολύ σημαντικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. "Εμείς θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και θα προχωρήσουμε ώστε να αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό τον τομέα στη χώρα μας” δεσμεύθηκε ο υπουργός Ενέργειας. 

“Nέα χρονιά, νέο ξεκίνημα. Με ενότητα, και με πίστη, με σχέδιο, θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε” τόνισε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Σημειώνεται ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης υποβλήθηκαν σε τεστ πριν τις τελετές ορκωμοσίας και ήταν αρνητικοί.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις