Διεκόπη οριστικά η συνεδρίαση της Βουλής μετά το επεισόδιο με τον Πολάκη

Διεκόπη οριστικά, με απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα, η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για το Αναπτυξιακό νόμο, μετά το νέο επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της δικαιοσύνης για την υπόθεση Novartis.

Παρά τις συστάσεις του προεδρεύοντος στη Βουλή, Χαράλαμπου Αθανασίου, ο κ. Πολάκης συνέχιζε να κινείται εκτός θέματος με αποτέλεσμα ο πρώτος να του κλείσει το μιοκρόφωνο και να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα, ο κ. Αθανάσιος Μπούρας ανέβηκε στο προεδρείο της Βουλής και ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της συνεδρίασης. 

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής, τον κύριο Τασούλα, και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κύριος Τασούλας μου προσέθεσε ότι ο κύριος Πολάκης του οποίου αφαιρέθηκε ο λόγος δεν θα μεταβάλει το χώρο του κοινοβουλίου σε χώρο φθηνού ακτιβισμού και καταλήψεων διασύροντας το. Όσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr