Δένδιας: Η Ελλάδα δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές 

«Προκειμένου να αποφύγουμε την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Ουκρανία, πρέπει να υψωθεί ένα φράγμα απέναντι σε κάθε αναθεωρητισμό» επισημαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας.

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, αλλά για να αποφευχθεί μια επιδείνωση της κατάστασης, θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα» τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του στη Ναυτεμπορική.

«Από την πλευρά μας, απορρίπτουμε και καταδικάζουμε ακραίες δηλώσεις σε κάθε ευκαιρία και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Η χώρα μας δεν πτοείται από προκλήσεις και απειλές» διαμηνύει ο υπουργός Εξωτερικών.

«Η Ελλάδα δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης. Αντιθέτως, επιδιώκει την εμπέδωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας. 

Ο Νίκος Δένδιας σημειώνει με έμφαση ότι «το μήνυμα μας σε εταίρους και συμμάχους είναι απλό: Προκειμένου να αποφύγουμε την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Ουκρανία, πρέπει να υψωθεί ένα φράγμα απέναντι σε κάθε αναθεωρητισμό».

Πηγή: skai.gr