Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο

Το λάθος που έκανα είναι ότι έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο, όταν το Ποτάμι είχε αποφασίσει ότι μετά τις εκλογές θα συμπορευτεί με τη ΝΔ, αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. Υπογράμμισε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το ποτάμι το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

Ανέφερε πως από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του με παρόμοιου είδους μηνύματα. Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και ότι μετά έγινε ρουτίνα. 

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες γιατί αυτό δεν γίνεται.

Ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σημειώνεται ότι στην απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε χθες το απόγευμα χαρακτηρίζεται «πολιτικά ανήθικη» η απόφαση του διαγραφέντος από την ΚΟ Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.Πηγή: skai.gr