ΣΥΡΙΖΑ για Γκραμπόφσκι: Ναι μεν, «απόλυτη καταδίκη», αλλά «άθλια η στάση Μητσοτάκη»

Την καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επίθεση με γκαζάκια στο κτήριο της επιχείρησης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ξημερώματα, ωστόσο το κυβερνών κόμμα εξαπολύει και σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έκανε λόγο για στοχοποίηση της κ. Γκραμπόφσκι.

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου, στο πνεύμα ανάλογης ανακοίνωσης του πρωθυπουργού, αλλά προσθέτει:

«Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη. 

Απαράδεκτη χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ τη δήλωση του αντιπρόεδρου της ΝΔ περί παρακράτους ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης.

«Προφανώς είναι καταδικαστέες και απαράδεκτες αυτές οι ενέργειες, αλλά άλλο αυτό που συνέβη, και άλλο να ελέγχεται κάποιος αν έχει οφσόρ εταιρεία. Είναι η σύζυγος του αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να ελεγχθεί» δήλωσε στον σταθμό μας η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Πηγή: skai.gr