Γεωργιάδης:Αναμένω δύο προανακριτικές στη βουλή, για Novartis & εξοπλιστικά

Αναμένω δυο προανακριτικές επιτροπές στη Βουλή, μια για την Novartis και μια για την υπόθεση βλημάτων, είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως ο Πάνος Καμένος είναι βαθιά εκτεθειμένος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είπε τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα ότι ο Κωνσταντίνος Φρούζης και η Novartis είχαν περίεργες σχέσεις με την τρόικα. Θα στείλω τον φάκελο στον κ. Κοστέλο, στον κ. Γιούνκερ και στην κ. Μέρκελ για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα.

Έκανε λόγο παράλληλα για ιστορία στημένη από τους κυρίους Τσίπρα, Παπαγγελόπουλο και Πολάκη.

Όπως είπε ο κ Γεωργιάδης όλα δείχνουν πλέον ότι το σχέδιο του κύριου Τσίπρα είναι να οδηγήσει γρήγορα τη χώρα σε εκλογές αφού ασκήσει πρώτα και άλλες διώξεις σε διάσημα πρόσωπα, με το σύνθημα «εμείς οι καθαροί και αυτοί οι βρώμικοι».

Η γυναίκα προστατευόμενη μάρτυρας κατέθεσε δυο φορές σπονδυλωτά είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Σταμάτηςπρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά. 

Όλη η ιστορία στήθηκε για να πληγεί ο Αντώνης Σαμαράς είπε επίσης και διερωτήθηκε γιατί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και δεν τον πέταξε έξω από το γραφείο της, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Εν τω μεταξύ, την προσφυγή του σήμερα στον Άρειο Πάγο ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.

Όπως είπε, σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις εναντίον του Πρωθυπουργού, του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και παντός υπευθύνου.
Πηγή: skai.gr
TAGS: Novartis ΝΔ