«Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει καθεστωτική πραγματικότητα – Ερασιτεχνισμοί Τόσκα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χτίζει μια καθεστωτική πραγματικότητα στο κράτος και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτούμε θα είμαστε απέναντι» ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Πρόκειται για λογική κομματικής κυριαρχίας του κράτους... Γίνεται μια προσπάθεια άλωσης του κράτους με έφοδο κατά των ανεξάρτητων αρχών που αμφισβητούνται, με τον τρόπο για την αδειοδότηση των καναλιών, τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, τον τρόπο αλλαγής των διοικήσεων στα νοσοκομεία... Είναι διάχυτη η εντύπωση κομματικής εφόδου στο κράτος» εξήγησε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτή της ΝΔ.

Σύμφωνα με το
βουλευτή της ΝΔ, «το άναρχο τοπίο στα ΜΜΕ δεν μπορεί να γίνει άσκηση αυθαιρεσίας με βάση μια διαβλητή έκθεση άγνωστου Ινστιτούτου...» «Μπαίνει στην μπάντα το ΕΣΡ, θα έχουμε προβλήματα στα δικαστήρια» προειδοποίησε.

«Βρίσκονται ουσιαστικά απέναντι στους ίδιους τους εαυτούς τους, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος για τις κινητοποιήσεις.

Παραπλάνησαν τους
έλληνες πολίτες κι αυτός είναι ο πρώτος λόγος των μεγάλων κινητοποιήσεων. Υπάρχουν και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι μια αντίδραση στην εξαπάτηση ενός έτους» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το βουλευτή «ο κ. Σγουρίδης είπε μια αλήθεια (σ.σ ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες) δεν ξέρω αν του ξέφυγε ή το ‘πε συνειδητά». «Δεν θα μπορεί να λύσει τα προβλήματα ο πρωθυπουργός όσο περνάει ο καιρός, και δεν θα μπορέσει να κερδίσει την αξιοπιστία του» δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τη μετάθεση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταλόγισε ερασιτεχνισμό στο Νίκο Τόσκα.

«Ήταν κομματικό το
κριτήριο για τη μετακίνηση Σφακιανάκη, πρόκειται ουσιαστικά για ξήλωμα δια της αναβαθμίσεως του σε ένα νευραλγικό τομέα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο χειρισμός του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν ερασιτεχνικός, και το λιγότερο προβληματικός. Ο κ. Σφακιανάκης πήγε και ήρθε είναι εκτεθειμένος ο κ. Τόσκας σε αυτό το θέμα» υπογράμμισε.

«Είναι ένδειξη σοβαρής κυβέρνησης
όταν μια μετάθεση παίρνει τέτοιες διαστάσεις;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Έχουμε απόλυτη συνείδηση των ευθυνών μας, πήγαμε στις Βρυξέλλες μόνο με μέλημα εθνικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέβαλε ουσιαστικά στην αλλαγή στάσης όσον αφορά την έξοδο από τη Σένγκεν» ανέφερε ακόμη το στέλεχος της ΝΔ.
Πηγή: skai.gr