Κλείσιμο

Ένωση Κεντρώων: Ο Κώστας Καραμανλής θέλει το καλό της πατρίδας

Ως «διαίσθηση» του Βασίλη Λεβέντη ερμήνευσε ο Γιάννης Καλλιάνος τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει από την κυβέρνηση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα το κάνει για να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας με αρχηγό της ΝΔ τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ο κ. Καραμανλής με τον κ. Καμμένο έχουν άψογη σχέση εδώ και χρόνια. Ο κ. Καραμανλής θέλει το καλό της πατρίδας» δήλωσε μάλιστα στο Mega ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε αντιλαϊκά και επώδυνα μέτρα» επανέλαβε πάντως ο κ. Καλλιάνος για το ασφαλιστικό, προσθέτοντας ότι «όλοι ξέρουν ότι θα γίνουν μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις...» «Δεν συμφωνούμε με μείωση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ που θα πλήξουν τα αδύναμα και τα μεσαία στρώματα» τόνισε το στέλεχος της ΕΚΕ.

«Δεν θυμάμαι τον κ. Καμμένο να ήταν με το ‘ναι’ για την Ευρώπη όπως ο Καραμανλής» αντέδρασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία τάχθηκε υπέρ και της υποψηφιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο Μητσοτάκης κρατά τη ΝΔ ενωμένη με δυναμική και προοπτική» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.
Πηγή: skai.gr