Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση εξαπατά το λαό με παραμύθια τύπου «καταπολέμηση της διαπλοκής»

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ξεπεράσεις όλες τις μνημονιακές πολιτικές και τον αυταρχισμό όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μέσα σε δυο μήνες από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, μαζί με τους επτά προηγούμενους, έχετε φέρει τόσα κατεπείγοντα μέτρα υιοθετώντας πλήρως όλες τις αυταρχικές αντιδημημοκρατικές πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων» σχολίασε.

«Έχετε το προνόμιο να είστε πρωτοπόροι ως αριστεροί ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ σε αυτό... Και αν και λέτε ότι είναι προσωρινό ‘ουδέν μονιμότερον του προσωρινού’ γιατί η καρεκλά της εξουσίας είναι γλυκιά» δήλωσε σκωπτικά.

«Η κυβέρνηση εξαπατά τον λαό με παραμύθια τύπου ‘καταπολέμηση της διαπλοκής’’», είπε ακόμη ο κ. Κουτσουμπας και χαρακτήρισε «απατή ολκής» τα όσα λέγονται περί προστασίας των φτωχών νοικοκυριών. «Οι μάσκες πέφτουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γγ. του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας και για μέτρα σκληρής δημοσιονομικής πολιτικής για να μπορεί να χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα από τα άλλα νεοφιλελεύθερα κράτη της Ευρώπης.

Πηγή: skai.gr