Κλείσιμο

Κατρούγκαλος για Πανούση: Γράφει μυθιστόρημα - Δρίτσας: Αστυνομικές ιστορίες

Βολές κατά του Γιάννη Πανούση εξαπέλυσαν οι άλλοτε συνάδελφοί του υπουργοί.

«Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο» δήλωσε δηκτικά ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά πόσον έχουν βάση οι καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Αστυνομικές ιστορίες» χαρακτήρισε από την πλευρά του τις καταγγελίες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα.

Για το θέμα Πανούση, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σημείωσε ότι η πολιτική της άποψη είναι πως αυτές οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός.

«Πολιτικά δεν μου λένε τίποτα οι καταγγελίες Πανούση» είπε προσερχόμενη στο υπουργικό συμβούλιο.

«Όταν έχει φύγει από υπουργός, δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες αυτές», πρόσθεσε η κ. Αναγνωστοπούλου, για να προσθέσει ότι «είναι ζήτημα που θα ερευνήσει η δικαιοσύνη.»

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος απέρριψε τα περί συζήτησης, μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κρατουμένων, και επανέλαβε ότι μηνύματα απειλητικού περιεχομένου αλλά και στοχοποίηση έχει δεχθεί και ο ίδιος, «αλλά τις έχω αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο.»

Σημειώνεται ότι για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη για διασύνδεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα πιστεύω τον κ. Πανούση, βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα (ο πρώην υπουργός), όμως δεν πιστεύω ένα κατά συρροή ψεύτη όπως ο κ. Τσίπρας».
Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ