Κλείσιμο

Βορίδης: Διαπράττει κακουργηματική πράξη ο Φλαμπουράρης (upd)

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, και στον Αλέκο Φλαμπουράρη προσωπικά, για το θέμα των μετοχών που κατέχει σε εργολήπτρια εταιρεία εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης στη Βουλή, δηλώνοντας ότι ο υπουργός Επικρατείας διαπράττει κακουργηματική πράξη.

Ο βουλευτής της ΝΔ καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι αρνείται να πάρει θέση στο θέμα.

«Να συζητήσουμε για τη λίστα Λαγκάρντ και να αντιπαραβάλουμε τα αποτελέσματα, αλλά να πείτε στον κ. Φλαμπουράρη, ότι εξακολουθεί να κατέχει μετοχές εργολήπτριας εταιρείας, διαπράττοντας αυτή στιγμή που μιλάμε κακουργηματική πράξη, και δεν βλέπω ευαισθησία από την κυβέρνηση»

«Περιμένουμε λοιπόν, ο κ. Φλαμπουράρης, άμεσα όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά, όχι έχοντας πει ψέματα ότι μεταβίβασε τις μετοχές, όχι με γνήσια της υπογραφής που δεν προκύπτουν, περιμένουμε από την κυβέρνηση ευαισθησία σε αυτό το θέμα, και ο κ. πρωθυπουργός να πάρει θέση» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ερωτηθείς στο μεταξύ να σχολιάσει φήμες οι οποίες θέλουν να είναι αυτός ο υπουργός με το μη δήλωση 1 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Σταθάκης ζήτησε υπομονή από τους δημοσιογράφους, διαβεβαιώνοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια. 

«Δεν μπορεί να μιλάτε συνέχεια για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς όταν επί μέρες ψάχνουμε τον υπουργό με 1 εκατ. ευρώ και να μην τρέχει τίποτα... Ο Φλαμπουράρης, προς τιμήν του βέβαια, να λέει ότι είχε ξεχάσει και πήρε ένα έργο κι είχε μετοχές και να μην τρέχει τίποτα» ανέφερε νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος



Πηγή: skai.gr